Pokličite nas: 041/557-201
Pošljite povpraševanje: info@kontrast-marketing.si
Distribucija

Distribucija

Za vas opravimo distribucijo tiskovin kot so letaki, brošure, plakati in ostalega marketinškega materiala na lokacije po vaši izbiri. Na primer v nabiralnike, gostinske lokale, deljenje promocijskega gradiva mimoidočim direktno v roke na visoko ferkventnih lokacijah, sejmih prireditvah…

Distribucijo letakov po nabiralnikih gospodinjstev lahko izvedemo na dva načina:

1.

V zgoščenih mestnih blokovskih naseljih distribucijo lahko opravimo sami z našimi raznašalci.
Skupaj določimo področje na katerem opravimo raznos npr.(Ljubljana Šiška) in datum raznosa, naši raznašalci pa na podlagi tega potem opravijo raznos.
Vsi raznašalci si beležijo točne naslove na katerih je bil raznos opravljen npr. (Kunaverjeva 2, 4, 6…). Že med samim raznosom opravljamo naključne preglede lokacij na katerih naj bi bil opravljen raznos, tako da ne prihaja do zlorab in so letaki raznešeni tako kot morajo biti.
Po opravljenem raznosu vam posredujemo točne naslove na katerih je bil opravljen raznos, tako da imate tudi vi nadzor nad opravljenim delom.
Tovrstna distribucija je zelo ugodna, saj je cena na komad tiskovine že od 0,023 eur naprej.

2.

V kolikor želite distribucijo po celotnih področjih, ki jih pokriva določena poštna številka vam distribucijo uredimo z našim partnerjem Pošto Slovenije.
Ker skupaj z Pošto Slovenije dosegamo visoke letne količine raznosa, vam za raznos preko Pošte Slovenije uredimo dodatne super popuste, ki jih sami ne bi morali pridobiti.
Na distribucijo preko Pošte Slovenije vam ponujamo dodaten popust na osnovno ceno Pošte Slovenije, poleg tega pa vam brezplačno izdelamo razdelilnik in vaše tiskovine sami dostavimo na vse dostavne pošte, tako da vi s tem nimate čisto nobenega dela. 

 

Pri Kontrast Marketingu lahko poskrbimo za vašo akcijo od začetka do konca, saj vam nudimo oblikovanje tiskovine, tisk in distribucijo vse pod eno streho in vam tako prihranimo čas in denar.

NE VERJAMETE ?

Pošljite nam povpraševanje z vašimi željami npr.( oblikovanje letaka a5, tisk 10.000 komadov in raznos po blokovskih naseljih Ljubljana ali distribucija s Pošto Slovenije), in poslali vam bomo ugodno in neobvezujočo informativno ponudbo.

 

Pošljite povpraševanje!